Etusivu Varustelu Kuvia Hinnat : Yhteystiedot ja varaukset :


Yhteystiedot ja varaukset

Osoite ja sijainti

Kalevantie 3 C 33, 33100 Tampere

Sauna sijaitsee 0,5 km Tampereen keskustasta, 100 m Tampere-talosta ja aivan Tampereen yliopiston uuden kirjaston (Linna) vieressä. Sisäänkäynti saunalle on talon Kalevantien puoleisella sivulla.


Näytä suurempi kartta

Varaaminen

Sauna varataan henkilökohtaisesti saunavastaavalta sähköpostitse osoitteesta ythssauna(ät)gmail.com. Ilmoita varausta tehdessäsi: vastuuhenkilön nimi ja puhelinnumero, onko varaaja TTY:ltä vai muualta, haluttu päivämäärä, varauksen aloitusaika ja lopetusaika.
Saunan varaus on tehtävä vähintään viikkoa ennen aiottua saunailtaa. Tästä poiketaan vain erikoistapauksissa.

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa siitä, kun saunan ovet tullaan vuokraajalle aukaisemaan, kuitenkin arkipäivisin aikaisintaan klo 18 ja viikonloppuisin sekä pyhinä aikaisintaan klo 15. Saunalta on poistuttava viimeistään klo 01. Avausaika sovitaan varausta tehdessä.

Vuokrasopimus

Jokaisen vuokralaisen on allekirjoitettava vuokrasopimus ennen saunailtaa. Sopimus allekirjoitetaan ovien aukaisun yhteydessä.

» Saunan säännöt

Laskutus

Lasku lähetetään saunaillan jälkeen postissa. Maksu maksetaan TurVoKe ry:n tilille (FI3180001871073558), maksuaikaa on 14 vuorokautta. Käteisellä ei saunaa voi vuokrata missään olosuhteissa!
Oksennukset, saunan kalusteiden tai varusteiden tuhoaminen ym. sekä hälytykset eivät sisälly vuokrahintaan, vaan laskutetaan erikseen.TUrVoKe ry ©