Tampereen teekkarien etelä-pohjalainen osakunta

TTEPO

Osakunnan toimintaa

Osakunnalla on monipuolista toimintaa. Alla on hieman otsikoitua pääpiirteittäin mitä me oikein touhutaan.


Kahvi-iltapäivä

Osakunnassa vietetään perinteistä kahvi-iltapäivää tiistaisin. Tällöin kerhohuoneella on varmimmin paikalla muitakin osakuntalaisia ja tarjolla on kaffin lisäksi pullaa tms. Tuu juttelemahan mukavas seuras tai vaikka vain kattomahan mitä päivän Ilikas lukoo.

Hinnasto:
Kahvi / tee 30 senttiä
Pulla 30 senttiä


Osakuntakyykkä

Osakuntakyykkä on jokavuotuinen tapahtuma, mikä järjestetään alkuvuodesta. Pääpalkintona on kurkun kostuketta sekä paikka legendaariseen MM-kykkään. Fukseille vinkkinä, osakutakyykä on aina yhdistänyt kerhomme nuoret sekä vanhat jäsenet, joten tämä tapahtuma on mainio paikka tutustua koko jäsenistöön. Tapana on ollut aina jatkaa tapahtumaa lämpimän saunan puolella.


Randomvideopeliturnaus

Wapun aikaan järjestettävä randomvideopeliturnaus on kerhomme uusin, mutta silti yksi suosituimmista tapahtumista. Turnauksen tarkoituksena on antaa pelaajille pelattavaksi salassa pidettyjä pelejä eri konsoleilla. Turnauksen parhaimmille on aina ollut asiaankuuluvia palkintoja.


Leffaillat

Leffailtoja järjestetään muutaman kerran vuodessa. Tarjolla on yleensä kotimaista laatuviihdettä. Jatkot yleensä osakuntahuoneella, joista ei kannata jäädä paitsi... ;)


Tapahtumat

TTEPO näyttäytyy joka syksy tutussa paikassa fuksimessuilla ja Wapunpäivänä on perinteistäkin perinteikkäin makkaranmyynti Koskipuistossa teekkarikasteen aikana. Lisäksi heinäkuussa on vietetty kesätapaamista Etelä-Pohjanmaan maisemissa. Hieman harvemmin eli viiden vuoden välein on tavattu järjestää vuosijuhlat sekä tehdä juhlavuosijulkaisu.


Saunaillat

Kuten teekkariperinteeseen kuuluu, tottakai pitää saunoa. Syksyllä on heti fuksimessujen jälkeen järjestetty fuksisauna, jossa pääsee paremmin tutustumaan osakuntalaisiin. Pesissaunaa on tavattu yleensä pitää, kun se kerran pesisturnauksen voitosta on palkintona. Syysyleiskokouksessa marraskuussa valitaan seuraavan vuoden hallitus ja samalla vietetään perinteikkäitä pikkujouluja. Helmikuussa järjestetään kevään yleiskokous, jossa vanha hallitus hieman kertoo omasta hallituskaudestaan.


Muokattu: 27.11.2019 - karjis