TeURaS
© Tiia Tirkkonen

Teekkarien Ulkoilu- ja Ratsastusseura TeURaS on Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoiden perustama ja pyörittämä hevoskerho. Virallisesti olemme TUrVoKe ry:n ratsastuksen lajijaosto. Toimintamme on suunnattu tamperelaisille yliopisto-opiskelijoille.

TeURaS on perustettu vuonna 1985 ja kuuluu täten TTY:n vanhimpiin kerhoihin. Kerhon tarkoituksena on järjestää opiskelijoille hevosaiheisia tapahtumia sekä ratsastustunteja ja -vaelluksia sopivaan hintaan hyvässä seurassa. Vuosittain on lisäksi järjestetty yksi viikonloppuleiri.

Osallistumalla toimintaamme, esimerkiksi tutustumistunneille, myös vastikään Tampereelle muuttaneet uudet opiskelijat voivat löytää itselleen sopivan hevosharrastuspaikan ja -porukan. Linkkejä-sivulta löytyy muun muassa tietoa lähiseudun talleista.

Meidät löytää TTY:ltä Sähkötalon kellarista, jossa on TeURaS:n ja TTHP:n yhteinen kerhohuone SA015. Ilmoitustaulumme sijaitsee Sähkötalon yläaulassa S4-luentosalia vastapäätä. Muut yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivulta. Tulevista tapahtumista tiedotetaan ensisijaisesti sähköpostilistalla ja Facebookissa.

Etusivu» Tapahtumat» Yhteystiedot» Hallitus» Jäseneksi» Linkkejä» In English
Valid XHTML 1.0 / Valid CSS 2.1
Ulkoasun suunnittelu © Marjaana Viitanen